SPORT-RUSSIA-LD DOPING 2 LAST

admin pypqskzmbfie , , , , , , , , ,

first_imgMcLaren said there was evidence that the “washout” of McLaren said there was evidence that the “washout” of samples before London was taking part on a weekly basis in at least athletics and weightlifting.”The Russian team corrupted the London Games on an unprecedented scale.”McLarens first report, released in July, led to more than 110 Russian athletes being banned from the Rio Olympics but also caused a major rift between the IOC and WADA.He said this infighting has got to end to be able to tackle global doping.The report is a huge new blow to Russia, which is already battling to get back into the International Association of Athletics Federations (IAAF) because of an earlier inquiry.Russia has said the earlier McLaren report lacked detail and needed more investigation.New Sports Minister Pavel Kolobkov, a former Olympic champion fencer, said yesterday that the country had “declared war” against doping. There are many doubters over Russian efforts however. The IAAF and WADA are keeping to their suspension of Russia, meaning the country may not be able to compete at the world athletics championships in August. WADA president Craig Reedie said last month that Russia was a long way off returning to the global body.Anti-doping officials have complained about a lack of access to closed cities where athletes are training and also to a Moscow laboratory where samples sought by international sporting federations are kept.Athletes from Russia and other East European states have dominated the list of cheats caught in new tests on 1,243 samples taken at the 2008 Beijing and 2012 London Olympics.advertisementTennis star Maria Sharapova has been among a host of Russians ordered banned because of doping failures over the past 18 months.IOC medical director Richard Budgett said Wednesday that there is more bad news to come from the London tests which are not yet finished.”There will be many more to come in the coming weeks and months,” Budgett warned without saying which countries were involved. AFP AH AHlast_img

You May Also Like..

Rural Studio Celebrates 20th Anniversary with Eight 20K Houses

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/421187/rural-studio-celebrates-20th-anniversary-with-eight-20k-houses Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/421187/rural-studio-celebrates-20th-anniversary-with-eight-20k-houses Clipboard Rural Studio Celebrates 20th Anniversary with Eight 20K Houses Architecture News Rural Studio Celebrates 20th Anniversary with Eight 20K HousesSave this articleSaveRural Studio Celebrates 20th Anniversary with Eight 20K HousesSave this picture!”Joanne’s House” by Rural Studio. Image Courtesy of Auburn University Rural StudioWritten by Barbara PoradaSeptember 01, 2013 Share “COPY”center_img “COPY” ArchDaily CopyAuburn University’s Rural Studio, an undergraduate program that focuses on designing well-built, low-cost housing for the poor across three counties of Alabama, will be celebrating its 20th anniversary this 2013-14 academic year. Since 1993, Rural Studio has been recycling, reusing, remaking and using local materials while maintaining the belief that both rich and poor deserve good design. In honor of 20 successful years of helping Alabama’s rural poor, Rural Studio will, for the first time, design eight 20K Houses in one year- and they need your help.Rural Studio built its first 20K House in 2005, under the direction of Andrew Freear, and has since become an ongoing research program. The objective of the 20K House project was “to design and build a model home that could be reproduced on a large scale by a contractor and built for $20,000, thus addressing the need for affordable housing.” The 20K figure was chosen because it was considered the highest realistic mortgage possible for someone living off Social Security and is usually divided into two parts: $10-12,000 for materials and $8-10,000 for labor. Being far more durable than the countless house trailers that dot Hale County and capable of doubling in value within 1.5 years, the houses are simple but extremely well thought-out. They take far less energy to heat or cool by incorporating techniques such as passive cooling through cross-ventilation and they incorporate safe and dual uses, such as a large concrete closet that can double as a tornado-safe room. Save this picture!”Joanne’s House” by Rural Studio. Image Courtesy of Auburn University Rural StudioAccording to architect Marion McElroy, “students in Rural Studio can spend four days discussing the placement of a refrigerator” – a clear indication of the care taken in designing each home. The program trains Auburn students to become “citizen architects” who understand that everyone deserves “shelter for the soul” – words used by the program’s co-founder, the late Samuel Mockbee. Architects weren’t meant to be “house pets for the rich,” he used to tell them, and that thought has certainly stuck with Rural Studio to this day.Rural Studio invites everyone to be a part of its 20th anniversary celebration and needs your support to reach its $160,000 goal by December 6, 2013. Adopt-A-20K is the Rural Studio online fundraising campaign that offers twelve adoption options from a 2×4 to a whole $20K House. A donation of any amount, received on behalf of Rural Studio by the Auburn University Foundation, helps to build a home for a family today and to educate the citizen architects of tomorrow. For more information on making a tax-deductible donation in support of Rural Studio, visit supportruralstudio.com or contact Natalie Butts at [email protected] To see how the fundraising is going, check Rural Studio’s blog every week.References: Rural Studio (1, 2), The Christian Science Monitor MUSE / Renzo Piano Building WorkshopSelected ProjectsFish market in Bergen / Eder Biesel ArkitekterSelected Projects Share CopyAbout this authorBarbara PoradaAuthorFollow#TagsNewsArchitecture NewsResidential ArchitectureHousesSocial HousingRural StudioAuburnAuburn UniversityAlabamaUSACite: Barbara Porada. “Rural Studio Celebrates 20th Anniversary with Eight 20K Houses” 01 Sep 2013. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogShowershansgroheShower MixersVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ Abstract EarthPartitionsSkyfoldMarkerboard Finish for Folding WallsPanels / Prefabricated AssembliesKingspan Insulated PanelsInsulated Wall Panels – Designwall R-seriesWoodBruagRoom Acoustics – Interior Cladding PanelsEnclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMBricksNelissenSpecial Bricks – Slips and HalvesCeramicsTerrealTerracotta cladding in Le TrèfleEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEASideboardsUSMLow Shelving – HallerTable LampsLeds-C4Lighting – ElampMore products »Please enable JavaScript to view thecomments powered by Disqus.Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img

Selleney / TDO Architecture

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/783473/selleney-tdo-architecture Clipboard Projects Photographs:  Mark Cocksedge Selleney / TDO ArchitectureSave this projectSaveSelleney / TDO Architecture RKUK ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/783473/selleney-tdo-architecture Clipboard Selleney / TDO Architecture Area:  230 m² Photographs United Kingdom CopyHouses, Extension•Windsor, United Kingdom Architects: TDO Architecture Area Area of this architecture project “COPY” Contractor: Save this picture!© Mark Cocksedge+ 17 Share Area:230 sqmArchitect In Charge:TDOCity:WindsorCountry:United KingdomMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Mark CocksedgeRecommended ProductsDoorsGorter HatchesRoof Hatch – RHT AluminiumWindowsJansenWindows – Janisol PrimoWoodHESS TIMBERTimber – GLT HybridWindowsVitrocsaMinimalist Window – SlidingText description provided by the architects. Selleney replaces a tired, single storey house in need of major works, with a light and inspiring 4/5 bed, 230 sq. metre family home.TDO’s proposals for the house near Windsor included the substantial demolition of previous additions to the original 19C cottage, which was retained and carefully refurbished. A significant new build element provides the majority of the accommodation‪.Save this picture!© Mark CocksedgeSet up around a series of sightlines, the building explores a transition from the moment of arrival to a gradual immersion in the garden setting.The new-build element is set off an existing cottage and formed of two frames with distinct axes: one orientated to the entrance courtyard, the second to the garden. Walking between them gradually draws the eye into the garden setting‪.Save this picture!© Mark CocksedgeWorking with off-site construction TDO saw an opportunity to meet the £100 / sq ft budget. The single storey structure was designed within the parameters of the contractor’s workshop tools and working methods, using standard sheet sizes and easily transportable elements. The building was largely pre-fabricated and fixed together on site‪.Save this picture!Type PlanTDO’s intention was to use economic, widely available materials and detail them in a precious manner. As a practice they have experimented widely with birch faced ply, which the client was excited to explore further. This formed the principle building material.Save this picture!© Mark CocksedgeWorking closely with the contractor TDO were able to take advantage of their supply-chain efficiencies by choosing materials such as through-colour renders and GRP roofing. This was combined with extensive use of off-site construction to retain control over costs, wastage and environmental impact on site.Save this picture!© Mark CocksedgeThe design exposes the structural and framing elements to give the building ‘free detail’. With the skeleton exposed, the attention to structural alignments and junction details had a high priority in the design process. Save this picture!© Mark CocksedgeWindow frames on the south-eastern kitchen elevation are formed as deep fins to protect from southern sun and overlooking. The exposed structural grid aligns with the frames and oversails the external wall to form a shading canopy. Save this picture!© Mark CocksedgeThe north eastern living area elevation opens to the garden setting, and the exposed structural grid is accordingly set at 90º to that of the kitchen to reinforce this relationship. The building’s exposed structure describes how it is built, maximises daylight, frames views and forms relationships around the site.Project gallerySee allShow lessA Japanese Constellation: Toyo Ito, SANAA, and BeyondExhibitionSHoP and West 8 to Masterplan Philadelphia’s “Schuylkill Yards”Architecture News Share ArchDaily Houses “COPY” CopyAbout this officeTDO ArchitectureOfficeFollowProductsWoodGlassConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentExtensionWindsorNorthern IrelandUnited KingdomPublished on March 11, 2016Cite: “Selleney / TDO Architecture” 11 Mar 2016. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassGlassMitrexSolar GreenhouseLouvers / ShuttersTechnowoodSunshade SystemsFaucetsDornbrachtKitchen Fittings – EnoWoodSculptformTimber Tongue and Groove CladdingMembranesEffisusFaçade Fire Weatherproofing Solutions in Design District Project LondonHanging LampsLouis PoulsenPendant Lights – KeglenBlinds / Mosquito Nets / CurtainsBANDALUXPleated ShadesEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAWoodBlumer LehmannCNC Production for Wood ProjectsMaterials / Construction SystemsCaneplex DesignPoles – Tonkin BambooFibre Cement / ConcreteTegralFibre Cement Slate Roofing – Thrutone Endurance SmoothMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?Selleney住宅/TDO 建筑事务所是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img

Gwanggyo House / JYA-RCHITECTS

first_imgGwanggyo House / JYA-RCHITECTSSave this projectSaveGwanggyo House / JYA-RCHITECTS 2016 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/889340/gwanggyo-house-jya-rchitects Clipboard Photographs:  Hwang Hyochel Manufacturers Brands with products used in this architecture project Save this picture!© Hwang Hyochel+ 43Curated by Fernanda Castro Share Gwanggyo House / JYA-RCHITECTS ArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/889340/gwanggyo-house-jya-rchitects Clipboard Architects: JYA-RCHITECTS Area Area of this architecture project Products used in this ProjectWoodLunawoodThermowood FacadesWoodLunawoodInterior ThermowoodOther Participants:JD ConstructionArchitect In Charge:Won Youmin, Jo JangheeCity:Yongin-siCountry:South KoreaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Hwang HyochelText description provided by the architects. A couple visited the JYA office and shared their wish to build a house on a sunlit ground facing a cozy park in its south. With nice gentle smiles, they naturally displayed modesty and warmth. As to show their affection for people, they dreamed of a house that is ‘open to people’. To them, the house had both ‘internal’ and ‘external’ meanings: a place where their family and relatives get together and share lives as well as a space where their friends and neighbors casually come by and chat together. For that reason, they wanted spaces like open lounge or daecheong, a Korea’s traditional main floored room and wished to capture the characteristics of such open spaces in their new house.Save this picture!© Hwang HyochelAs such, our work started from imagining all the necessary spaces for the family. We first thought of a family room where people could meet one another, take rest, read books or play together or individually. The room would absorb sufficient sunlight and capture the view of a beautiful sunset as well as that of a little park and a hill in front of the house. Next was the spacious structure of the house that would allow family members to simultaneously engage in various activities. An ideal example of this was numaru, a balcony-like raised veranda that would give an enjoyably nostalgic and serene sentiment. Based on the numaru concept, we reinterpreted its spacial characteristics, captured them into inner space of the new house and started to unravel the rest of spaces.Save this picture!© Hwang HyochelIn turn, the family room was to be located at the center of the 2nd floor, along with a main bedroom and kids’ bedrooms on each side. It would act as a place that connects and disconnects parents and children. They would enjoy reading books from shelves that fully cover the wall or take a nap on a window bench facing south. At the center of the room, there is a staircase that leads to the 1st floor. The staircase creates a downward flow, divides the family room into big, small, wide and narrow spaces and further blocks any unnecessary gaze. Following the staircase down to the 1st floor, a kitchen and dining room that face a front yard come into sight.Save this picture!© Hwang HyochelThe most important spaces on the 1st floor are a kitchen, dining room and a small living room, all of which are connected to the front yard. The dining room leads to a small toenmaru, then to the front yard while a big wide door of the living room is linked to a daecheongmaru, a main floored room that captures the whole sight of the front yard. Such structure resembles that of Korea’s traditional front yard, making it possible to watch kids play in the yard and greet neighbors passing by. Children could play not only in the yard but also in the park right outside the house by simply going out through its side door. As such, this open yard would genuinely act as a place of play and exchange—at least to those joyful children.Save this picture!© Hwang HyochelThe house that embraces these spaces is built in a rather simple form. Its exterior is also finished with bricks in subtle color that reflects the modest taste of the client. Nonetheless, an exposed structure of its living room creates a dynamic diagonal line, interestingly adding different images to the house from different angles.Save this picture!© Hwang HyochelThe couple and their three sons who dreamed of a house ‘open to people’ encounter and exchange with a far more people than we expected. The three kids are all over the attic, the family room, the living room and the bathroom, and their new friends are welcome to the house anytime. The parents now spend more time in the house and meet more people more often.Save this picture!ElevationSave this picture!SectionAs a house would ‘resemble’ people who reside in it, we wanted build a house that resembles the client family—a simple modest house that warmly embraces and welcomes people. With sincere hope and no doubt, anything that has not yet been captured in the house will be eventually filled with the family’s fullness and richness of their daily lives.Save this picture!© Hwang HyochelProject gallerySee allShow lessAsia Pacific Youth Exchange Center of Fudan University / W&R GROUPSelected ProjectsHauser & Wirth Pop-up Bookshop / dongqi ArchitectsSelected Projects Share CopyHouses•Yongin-si, South Korea South Korea Projects “COPY” Photographs Year:  Manufacturers: Lunawood, Hanyang Tile, VEKA system window Products translation missing: en-US.post.svg.material_description Houses Area:  222 m² Year Completion year of this architecture project “COPY” CopyAbout this officeJYA-RCHITECTSOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesYongin-siSouth KoreaPublished on February 24, 2018Cite: “Gwanggyo House / JYA-RCHITECTS” 23 Feb 2018. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Zenith® SeriesVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ StoneShowerhansgroheShowers – Croma SelectDoorsRaynorGarage Door – Advantage SeriesConcreteSika3D Concrete PrintingSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Bre-ClassSkylightsVELUX CommercialModular Skylights in Atelier Zimmerlistrasse OfficeWindowsswissFineLineSliding Windows in Villa LakesideSuspension SystemsMetawellAluminum Panels for Smart CeilingsGlassDip-TechDigital Ceramic Printing in Roofs & CanopiesSound BoothsFrameryMeeting Pod – Framery Q – Flip n’ FoldWall / Ceiling LightsAsaf WeinbroomLighting – Linestra 110 BrassMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *